Sveitsiläisyhtye perui festarikeikan – Bat & Ryyd paikkaamaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset kesäfestivaalit ovat kevään mittaan julkistaneet kilvan esiintyjiään ja toinen toistaan kovempia tähtikattauksia, mutta lähes jokaisessa tapahtumassa nähdään myös muutoksia ja peruuntumisia. Niin myös Hyvinkäällä järjestettävässä Steelfest Open Air -tapahtumassa.

20. – 21. toukokuuta järjestettävä Steelfest ilmoitti maanantaina festivaalin Facebook-sivuilla, että sveitsiläisen Bölzerin esiintyminen on jouduttu perumaan. Mielenkiintoisin uutinen oli kuitenkin yhtyeen tilalle kiinnitetty paikkaaja, joka on 1990-luvun alussa lähes kulttisuosioon noussut suomalainen huumoribändi Bat & Ryyd.

– Bölzer canceled. Mutta paikkobändinä ammutaan nyt kovilla! SATURDAY, BAT & RYYD OPENS BEER GARDEN, Steelfestin somessa hehkutettiin.

Tapauksesta uutisoi ensimmäisenä Inferno.