Nicki Minaj’n estoton asu ei jättänyt kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisräppäri Nicki Minaj haaveili äidiksi tulemisesta jo entisen poikaystävä Safaree ”SB” Samuelsin kanssa. Äskettäin nainen sai mieheltään Meek Milliltä valtavan timanttisormuksen syntymäpäivälahjaksi. Nicki odottaa kuumeisesti perheen perustamista Meekin kanssa.

Eilen Nicki Minaj kuvattiin poistumassa The Carlyle -hotellista, jossa hän osallistui MET Gala -julkkistapahtuman jatkoille. Nickin asu oli yksi illan estottomimmista, sillä se korosti hävyttömän paljon tähden rintavarustusta.

Meek Millin Nickille antama sormus ei ollut kihlasormus, joten nainen joutuu vielä odottamaan lapsen saamista hetken ajan. Räppärimies on nimittäin luvannut, että kolmas sormus tulee lopulta olemaan se, jolla hän kosii naista vaimokseen. Nicki on hieman malttamaton asian suhteen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash