Orava piti koiraa pilkkanaan – tilanne kuin suoraan piirretyistä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oravilla on tunnetusti toisinaan tapana härnätä lemmikkieläimiä, kuten koiria ja kissoja. Ketterät ja nopeat pörröhännät pääsevät nimittäin kotiolosuhteissa kasvaneita lemmikkejä helposti pakoon esimerkiksi puihin.

Facebookissa levinneellä videolla nähdään hulvaton koiran ja oravan välinen tajaa-ajotilanne. Orava kiertää puuta edestakaisin, koiran jahdatessa sitä väsymättä. Näky on kuin suoraan Tomin ja Jerryn kaltaisista vanhan ajan piirretyistä.

Ainakin koira ja orava saavat tällä tavoin liikuntaa, vaikka saattavatkin olla hieman pökerryksissä puun ympäri juoksemisen jälkeen. Video jaettiin Facebookin America’s Funniest Home Videos -kanavalla, jossa se on ehtinyt keräämään satoja tuhansia katselukertoja.