Bulldogista tehtiin rumpukone – aidot rummut jäävät toiseksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikot ovat kautta aikojen tehneet musiikkia ja luoneet erilaisia ääniä milloin minkäkin esineen avulla. Varsinkin tahtia pystytään lyömään muuttamalla mikä tahansa esine ja pinta lyömäsoittimeksi. Nyt eräs mies teki lyömäsoittimen omasta koirastaan.

Derick Watts & The Sunday Blues on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa mies on äänittänyt oman bulldogginsa kanssa erilaisia ääniä. Mies luo äänet rapsuttelemalla ja taputtelemalla koiraa, joka istuu tyynenrauhallisena miehen jalkojen välissä lattialla.

Watts äänittelee erilaisia ääniä rapsuttamalla ja taputtamalla koiraa, ja saa hauskan äänen myös siitä kun koiran löysä suupieli heilahtaa. Hauskimman äänen mies onnistuu kuitenkin nauhoittamaan koiran peräpäästä kun bulldoggi päästää pierun suoraan mikrofoniin.