Muotisivusto julkaisi Serena Williamsin kuvan – photoshoppaus suututti fanit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

34-vuotias tennistähti Serena Williams oil People Magazine -lehden Most Beautiful 2016 -kuvauksissa. Williams on aina toiminut nuorille hyvänä esimerkkinä, koska hän on itsevarma ja viihtyy omassa vartalossaan, minkä vuoksi ihmiset ovatkin nyt olleet raivoissaan naisen vartalon muokkaamisesta.

Serena Williams on julkaissut ottamansa kuvan lehden sivusta, jossa hän poseeraa. Williamsilla on yllään musta body tai uimapuku, jossa nainen näyttää tyrmäävältä. Fashion Bomb Daily -julkaisi saman kuvan, jota oli kuitenkin käsitelty.

Fashion Bomb Daily -sivustoa seuraa yli 900.000 Instagram-käyttäjää, minkä vuoksi kuvan muokkaamista pidetään törkeänä. Naisen vyötäröstä on tehty kuvaan huomattavasti kapeampi kuin millainen se on Williamsin itsensä jakamassa kuvassa.

@people mag most beautiful 2016 ✊?

Kuva, jonka Serena Williams (@serenawilliams) julkaisi