Omakotitalojen takapihoilla kutsumattomia eläinvieraita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonto on eläinten koti eivätkä villieläimet aina näytäkään tietävän mistä ihmisten rajaamat omakotitaloalueiden takapihat alkavat. Tämän vuoksi monet villieläimet löytävätkin tiensä usein ihmisten pihoille missä ne löytävät paljon hauskaa ajanvietettä itselleen.

YouTube-videolla nähdään hauska kooste tilanteista, joissa villieläimet ovat päättäneet tulla kuokkimaan ihmisten takapihoille. Pihaan sapuneet eläimet ovat alkaneet härnäämään kotona olevia lemmikkejä tai keksineet muuta tekemistä, josta on aiheutunut asukkaille sotkua.

Ihmiset ovat onnistuneet tallentamaan monia hulvattomia hetkiä ikkunasta kun esimerkiksi hirvet leikkivät takapihalla tai pöllö vie kaikki koiralle heitetyt lelut sen nenän edestä. Eräs talonomistaja ikuisti myös pihalleen astelleen karhun, joka oli selvästi saapunut asutuksen luo ruoan perässä.