Party XPRS -bileristeily 21. toukokuuta: ”K-System, Joonas Hahmo, Tom Fall, Max Millian”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kevään energisin elektronisen musiikin bileristeily Party XPRS nostaa ankkurin satamasta jälleen 21. toukokuuta. Itämeren aalloilla esiintymässä nähdään tällä kertaa elektronisen musiikin tähdet K-System, Joonas Hahmo, Tom Fall ja Max Millian.

Staran ja K-Systemin järjestämä bileristeily irtoaa satamasta Helsingistä lauantai-iltana kello 21.30 ja palaa seuraavana aamupäivänä. Viking Line tarjoaa bilevieraille hytit edullisimmillaan 20 eurolla kappale kahden hengen hytissä. Liput voi varata tästä.

Risteilyllä esiintyvä K-System julkaisi juuri uuden Calling-singlensä. Joonas Hahmon kappaleet pyörivät tiheään tahtiin maailman suosituimpien DJ:den kuten Armin van Buurenin, Tieston sekä Calvin Harrisin levylautasilla. Tom Fall levyttää Armin Van Buurenin luotsaamalle Armada-levymerkille. Max Millian levyttää brittiläiselle Infrasonics-levymerkille.

Lisätietoja Party XPRS -tapahtumasta Facebook-sivuilla.