Rita Ora seksikkäänä bikinimerkin mallikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Rita Ora on ilahduttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän poseeraa alasti. Muiden maailmantähtien tavoin myös Rita on innostunut esittelemään paljasta pintaa Instagramissa. Nyt hänet on kiinnitetty lisäksi bikinimerkin uuden malliston mainoskasvoksi.

Rita nähdään nimittäin nyt laulu-uransa lisäksi myös malliuralla, sillä hän poseeraa parhaillaan englantilaisen Tezenis-alusvaatemerkin upeissa mallikuvissa tulevan kevätkauden uutuusbikineissä.

Median uteluista huolimatta 25-vuotias Rita Ora on pysynyt viime aikoina vaiti rakkauselämästään. Tähtönen on yhdistetty romanttiessa mielessä räppäri Chris Browniin ja näyttelijä Gerard Butleriin. Ilmeisesti kumpikaan heistä ei ole onnistunut hurmaamaan Ritaa, sillä huhujen mukaan kaunotar viettää huoletonta sinkkuelämää.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash