Kilpikonnalle rakennettiin minikokoinen Jurassic Park

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jurassic Park -elokuva kertoi huonoksi ideaksi osoittautuneesta puistosta, jota asuttivat tyrannosaurusten ja raptoreiden kaltaiset hurjat muinaiset dinosaurukset. Nyt sosiaalisessa mediassa on herättänyt ihastusta hieman toisenlainen Jurassic Park, jonka asukas on huomattavasti lempeämpää sorttia.

Oliver Turpin päätti rakennuttaa lemmikkikilpikonnalleen Louielle tavanomaista näyttävämmän aitauksen. Jurassic Park -teemainen aitaus sisältää muun muassa pienen vesialtaan, ruoholaitumen, elokuvasta tutun vierailukeskuksen ja tietenkin puiston ikonisen portin.

– Louie pelastettiin perheestä, joka ei pitänyt siitä hyvää huolta. Siksi päätin antaa sille nyt paremman elämän, Oliver kuvailee ideansa taustoja Reddit-sivustolla.