Koira rakastaa banjomusiikkia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa on nähty lukuisia esimerkkejä musiikillisista koirista. Tuoreella videolla tavataan koira, joka vaikuttaa olevan erittäin innostunut bluegrass-tyylilajia edustavasta musisoinnista.

Youtube-käyttäjä Jn semberin videolla esiintyvä koira reagoi riemukkaasti kuullessaan banjolla soitettua musiikkia. Eläin pomppii paikallaan omistajan vieressä, kuin se yrittäisi saada häntä tanssimaan. Taustalla nukkuva toinen koira ei vaikuta olevan banjomusiikista yhtä innoissaan.

– Se ei ikinä lopeta…, kertoo Jn sember videon kuvailussa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat