Oletko koskaan nähnyt kuorsaavaa hevosta? Tässä näet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hevoset nukkuvat yleensä aamuyöllä, ja niiden yleisin nukkuma-asento on seisaaltaan nukahtaminen. Nyt kuitenkin eräs hevonen toimi hauskana poikkeuksena jokaiseen edellä mainittuun sääntöön nukkuessaan makuuasennossa päiväunia.

Hevosta katsomaan mennyt henkilö on kuvannut videolle hetken, kun hän lähestyi maassa makoilevaa hevosta. Hevonen nukkui ruohikolla kaikessa rauhassa ja oli erittäin hellyttävä näky, koska se makoili niin rentoutuneena, että se oli alkanut kuorsaamaan hiljaa.

Hevoset pystyvät lukitsemaan nivelensä niin, että ne voivat nukahtaa seisaaltaan ilman kaatumisen pelkoa. Makuuasentoon ne menevät vain silloin kun ne tuntevat olonsa todella rentoutuneeksi ja turvalliseksi omassa ympäristössään.