Mies ei olisi halunnut Beyoncen keikalle – kuvasta nettihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lukemattomat ihmiset maksaisivat maltaita päästäkseen Beyoncen konserttiin. Juuri visuaalisella Lemonade-albumillaan yllättänyt popdiiva sai jälleen kaikki faninsa polvilleen, mutta erästä vanhempaa miestä Beyonce ei onnistunut vieläkään miellyttämään.

Beyoncen fani Michelle Gardner oli Beyoncen konsertissa. Hänen huomionsa oli kiinnittänyt mies, joka ei ollut lainkaan vaikuttunut popin kuningattaren esiintymisestä. Sen sijaan mies oli ottanut konserttiin kirjan omaksi viihdytyksekseen ja uppoutui siihen naisen musiikin soidessa taustalla.

Gardner kuvasi miestä videolle, jonka hän julkaisi omalla Twitter-kanavallaan. Nainen arveli, että miehen vaimo on pakottanut hänet mukaan, minkä vuoksi mies on varmastikin päättänyt jäädä taka-alalle, etsinyt itselleen tuolin ja alkanut lukemaan kirjaansa.

Katso kuva tästä.