Nyt tulee puremishieronta! Hieroja iskee hampaansa asiakkaaseen

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Painija Elena Pogosyan kuuli erikoisesta hierontatyylistä, jossa asiakasta purraan. Monien kuuluisten laulajien kokeilema puremishieronta oli kuulostanut niin houkuttelevalta ja omituiselta, että Pogosyan oli halunnut sitä itsekin kokeilla.

48-vuotias Dorothy Stein harjoittaa puremishierontaa. Hän työskentelee New Jerseyssa Dr Dot -nimellä, ja on hoitanut muun muassa Frank Zappaa, Rihannaa, Gwen Stefania, David Bowiea ja Kanye Westiä. Nyt hän sai vieraakseen painijan, jonka ihoon Dr Dot kävi heti kiinni.

Dr Dot aloitti puremishieronnan jo lapsena, kun hänen kätensä eivät olleet tarpeeksi vahvat hieromaan omaa äitiä. Pogosyan nautti hieronnasta enemmän kuin hän osasi etukäteen kuvitellakaan, ja kuvaili selän puremisen tuntuvan yllättävän hyvältä.