Tutkimus selvitti: Tosirakkaus tulee vastaan kolme kertaa elämässä!

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rakastuessaan ihminen saattaa ajatella, että nyt hän on löytänyt Sen Oikean, jonka kanssa voi jakaa elämänsä hautaan saakka. Tosirakkauden löytyminen ei kuitenkaan ole ainutkertaista, sillä ihminen voi löytää sielunkumppaninsa jopa kolme kertaa elämän aikana.

Vashi Dominguesin yrityksen toteuttaman kyselyn mukaan britit ovat ihastuneet keskimäärin kolme kertaa elämänsä aikana niin syvästi, että ovat uskoneet löytäneensä elämänsä suurimman rakkauden.

Saman kyselyn mukaan ihminen voi rakastua vain viisi kertaa elämässään, mutta ihastumista voi tapahtua 12 kertaa enemmän. Toisin sanoen, mikäli ensimmäinen aito rakkaus ei onnistukaan, voi sellaisen löytää myös uudestaan.

Sama kysely kuitenkin paljasti rakkauden raadollisuuden, kun peräti 17 prosenttia oli sitä mieltä, että täydellistä partneria tai sielunkumppania ei ole olemassakaan. Kannattaa kuitenkin uskoa rakkauteen, sillä maailmassa on seitsemän miljardia ihmistä etsimässä elämänsä suurinta onnea.