Justin Timberlake palasi tauolta – tässäkö tuleva kesähitti?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesän kynnyksellä ihmiset janoavat hyväntuulisia ja meneviä kappaleita, joita on mukava kuunnella kesähelteillä auringon paahtaessa. Justin Timberlake julkaisi juuri uuden Can’t Stop the Feeling -nimisen kappaleen, joka on tähän hetkeen juuri täydellinen.

Justin Timberlake on tuore isä, ja mies ollut jo jonkin aikaa tauolla julkaisematta uutta musiikkia. Musiikkialan valokeilaan astumista ajatellen Can’t Stop the Feeling -kappale on juuri täydellinen sisääntulo, koska kappale koukuttaa heti kuulijan menevällä kertosäkeellä ja kesäisellä tunnelmalla.

Timberlake julkaisi kappaleesta jo ennen virallista julkaisupäivää videon, jossa tuleva kesähitti kuullaan. Videolla monet tunnetut tähdet aina Gwen Stefanista näyttelijä Anna Kendrickiin tanssivat ja laulavat kappaleen tahtiin. Poptähden hyväntuulinen tuotos saattaa olla tämän kesän vastine Pharrell Williamsin Happy -kappaleelle, joka nousi suureksi hitiksi vuonna 2014.