Kasvot tuhottiin hapolla – naisesta tuli silti mallikaunotar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneus on katsojan silmässä. Tämä vanha sanonta liittyy myös 28-vuotiaaseen Laxmi Agarwaliin, joka on nyt ryhtynyt muotimerkin malliksi kovasta kohtalostaan huolimatta. 32-vuotias mies tuhosi Laxmin kasvot hapolla hänen ollessaan 15-vuotias teinityttö ja annettuaan miehelle rukkaset.

Mies iski, kun Laxmi oli kävelemässä musiikkitunnille Delhissä, Intiassa. Agarwal ei suostunut jäämään surkuttelemaan kohtaloaan, vaan ryhtyi kampanjoimaan näkyvästi happoiskuja vastaan ja kertomaan maailmalle monia intialaisia piinaavasta ilmiöstä.

Viime vuonna hän sai Michelle Obamalta The International Women of Courage -tunnustuksen. Nyt Viva N Diva -muotimerkki on kiinnittänyt Agarwalin tuoreen mallistonsa malliksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash