Kohtelias alligaattori ilmestyi ovelle – soitti ovikelloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnossa asustelevat villieläimet yleensä pelkäävät ihmisiä ja yrittävät karttaa asutuksia. Muutamia poikkeuksia sääntöihin kuitenkin löytyy kun esimerkiksi karhut tulevat herkullisten roska-astioiden tuoksu nenässään pihoille etsimään ruokaa. Nyt eräällä pihalla kävi vierailemassa alligaattori.

Mies on kuvannut talon pihalta hieman kauempaa kun melko isokokoinen alligaattori kävelee talon autotallin ovien ohi. Alligaattori suuntaa tiensä kuistille ja haluaa selkeästi talon sisälle ovesta. Alligaattori ei kuitenkaan ollut röyhkeä tunkeilija vaan hyvin kohtelias soittaessaan talon ovikelloa.

Videolta nähdään miten alligaattori kurkottelee talon seinää pitkin aivan kuin se yrittäisi osua ovikelloon. Videolta ei käy ilmi onnistuiko alligaattori oikeasti soittamaan ovikelloa, mutta toivottavasti talon asukas on ainakin ymmärtänyt olla vastaamatta, koska oven takana häntä olisi odotellut melkoinen yllätys.