Odottamaton kalansaalis – valtava sahahai nousi uimarannalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Syvistä merivesistä kalastettaessa kalastajat voivat saada välillä syötteihinsä yllättäviäkin saaliita. Tällä kerralla kalastajat nostivat syvyyksistä uhanalaisen sahahailajikkeen, joka heidän tuli saada koukustaan irti ja vapauttaa.

Kalastajien koukkuun tarttui Floridan Naples Pier -rannikolla sahahailajike, jonka kalastaminen on Floridassa laitonta sen uhanalaisuuden vuoksi. Kalastajat joutuivat vetämään valtavan hain rantaan irrottaakseen sen koukusta, että se voi jatkaa matkaansa takaisin mereen.

Sahahailla on pitkä litteä kuono, jota reunustaa ulkonevat terävät hampaat, minkä vuoksi kalalajike onkin saanut nimekseen sahahai. Sahahain yllättävä ulkonäkö saa rannalla uiskentelevat nuoret ja lapset kauhistelemaan, mutta kaikki alkavat kuitenkin hurraamaan kun miehet saavat lopulta vapautettua kalan takaisin mereen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat