Devin ja Natasha astelivat Miami Beachille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Devin Brugman on noteerattu kesän aikana useita kertoja bikinikuviin yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua Bikini A Day -muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta. Viime aikoina Devin on viihtynyt uimarannoilla.

Eilen hänet ikuistettiin ystävänsä Natasha Oakleyn kanssa Miami Beachilla, jossa he viihtyivät jopa käsi kädessä rantavedessä. Näyttävien kaunotarten saapuminen huomattiin varmasti.

Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin bikinien yläosa oli paljastaa hänen rintansa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoille.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash