Supermallin mekko paljasti liikaa – sisältö vilahteli kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio on paljastanut odottavansa innolla tulevaa Coachella Valley Music and Arts -festivaalia. Kaunotar nähtiin taannoin kuvassa, jossa hän valmistautui festariviikonloppuun. Nyt Ambrosio on taas palannut töihin.

Nyt Alessandra Ambrosio nähdään nimittäin ikuistettu kuvauksissa Malibussa, jossa hänen upea mekkonsa kuitenkin petti ja paljasti sekä pakarat että alushousut. Supermalli siis teki niin sanotusti marilynmonroet.

Supermalli Alessandra Ambrosio ilmoitti taannoin, että hän aikoo tavoitella uraa muotibisneksessä myös muuten kuin mallina. Hän on nimittäin lanseerannut markkinoille oman vaatebrändin ále by Alessandra.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash