Koiravideo näytettiin koiralle – ihmetys oli melkoinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tietokoneet ja tabletit viihdyttävät ihmisten lisäksi myös monia lemmikkejä. Kissoille onkin ladattavissa jo useita hauskoja sovelluksia ja pelejä tabletille, minkä lisäksi koirien on nähty kuluttavan mieluusti aikaa koiravideoita katsellen.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, kun hämmentynyt bulldoggi on päässyt katsomaan tietokoneelta koiravideoita. Bulldoggi katselee näytöltä koiraa hetkisen, minkä jälkeen se katsoo, että olisiko kuvassa näkyvä koira näytön takana.

Bulldoggi ei löydä koiraa näytön takaa, jolloin se vilkaisee uudelleen videota. Koira tarkistaa vielä usempaan kertaan, että löytyisikö koira näytön takaa, mutta sen pettymykseksi koirakaveri pysyttelee visusti näytön sisässä.