Videokamera väärin päin – mies kuvasi koko loman vain itseään!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa levisi aiemmin hauska tapaus, kun irlantilaisen perheenisän kuvaamalta lomavideolta paljastui, että hän olikin kuvannut vahingossa vain itseään koko matkan maisemien sijaan. Nyt toiselle isälle kävi yhtä nolosti kun hän sai lainata matkalleen poikansa GoPro-kameraa.

Perheenisä oli saanut Amsterdamin lomamatkansa ajaksi pojaltaan kätevän GoPro-kameran lainaan. Videolta nähdään, että isä alkaa käyttämään kameraa innokkaasti ja tallentaa materiaalia jo junamatkalta, mutta hän kuvaa vahingossa väärään suuntaan ja tallentaa kameraan vain omaa kuvaansa.

Isä oli ymmärtänyt kameran toiminnan väärin ja kuvasi näin ollen koko junamatkan vain itseään maisemien sijaan. Pienestä GoPro-kamerasta ei pysty tarkistamaan materiaalia ilman tietokonetta, minkä vuoksi mies oli vasta loman jälkeen huomannut, että matkalta kuvattu materiaali olikin toisenlaista kuin hän oli ajatellut.