Vompatti pääsi isännän syliin – sitten suolikaasut alkoivat vapautua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vompatit ovat australialaisia pussieläimiä, jotka ihastuttavat ihmisiä yleensä suloisen pulskalla ulkomuodollaan. Nyt eräs hoidettavana oleva vompatti on kuitenkin ihastuttanut ihmisiä ulkonäönsä lisäksi kärttyisyydellään.

BBC on julkaissut hauskan videon YouTube-kanavallaan siitä kun Pete-nimistä äkäistä vompattia yritetään ruokkia. Mies pitää videolla vompattia sylissään ja yrittää syöttää sille Pete-vompatin omaa lempiruokaa maissia, mutta vompatti ei ole tarttua siihen.

Pete esittää miehelle haisevan vastalauseen ollessaan hänen sylissään ja pieraisee äänekkäästi. Sen jälkeen Pete alkaa lopulta syömään ja ahmiikin melko raivoisasti maissia miehen kädestä. Lopulta Petelle saatiin annettua myös viimeinen lääkeruisku, minkä jälkeen se voidaan pian päästää takaisin omille teilleen suojelualueelle.