Huippumalli esitteli vatsansa – vain kolme viikkoa synnytyksestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywoodissa tuoreiden äitien tiedetään palautuvan raskaudesta aina ennätysajassa eikä sinänsä ihmekään, koska heillä on yleensä alan parhaat kunto-ohjaajat ja ravintoneuvojat ympärillään. Huippumalli Chrissy Teigen näyttää kuitenkin siltä, että hän on huolettomasti äitiysajasta nautiskellen palautunut omiin mittoihinsa takaisin vain muutamassa viikossa.

Chrissy Teigen sai juuri miehensä John Legendin kanssa heidän ensimmäisen lapsensa. Synnytyksestä on kulunut vasta muutama viikko, mutta Teigen on pystynyt jo nyt esittelemään litteää synnytyksen jälkeistä vatsaansa.

Chrissy Teigen on julkaissut Instagram-tililleen kuvan, jossa hän nauttii ensimmäisen äitinä vietetyn äitienpäivän aamusta. Naisella on yllään aamutakki, jonka alla on vain pikkuinen toppi ja farkkushortsit. Malli paljastaa vatsansa jo kolme viikkoa synnytyksen jälkeen ja näyttäisikin siltä, että Teigen on palautunut raskaudesta todella nopeasti.

Mother's Day Brunch – low and slow scrambled eggs, chicken and waffles and roasted bacon, oh my!

Kuva, jonka chrissy teigen (@chrissyteigen) julkaisi