Irina Shayk alusvaatekuvissa – tällä vartalolla kelpaa markkinoida

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Irina Shayk julkaisi taannoin Instagramissa kuvia uudesta hiustyylistään. Kaunotar päivitti sivuilleen kuvia, joissa hän esiintyi viettelevänä vaaleaverikkönä. Vaaleat kutrit saivat fanit villiintymään, mutta sittemmin hiustyyli palautui tummaksi. Nyt Irina nähdään Intimissimin mallina.

Shayk poseeraa italialaisen Intimissimin bikinimalliston tuoreissa mustavalkoisissa kuvissa ja osoittaa samalla olevansa edelleen huippukunnossa. Kuvat julkaistiin yhtiön Perfect Bra -kirjan sivuilla.

Huippumalli Irina Shayk ihastui taannoin vaaleaan hiustyyliinsä, mutta hän tuli siihen tulokseen, että tummat hiukset sopivat hänelle paremmin. Kuvat osoittivat kuitenkin, että mikäli tähtönen muuttaisi joskus mieltään, olisi hän upea ilmestys myös vaaleissa hiuksissa.

Splash
Splash
Splash
Splash