Nainen yritti livistää treffeiltä – päätyi lehden poliisipalstalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä ihmiset yrittävät livistää huonoilta treffeiltä keksimällä itselleen jonkin hätätilanteen ystävän soittaman puhelun avulla. Osa käyttää kotiin lähtemisen syynä sitä, että heille tuli yllättäin huono olo. Harva kuitenkaan ajattelee päätyvänsä sanomalehteen oman tekosyynsä kanssa.

Alexander Chee on jakanut Twitter-kanavallaan kuvan, joka on ollut lehdessä. Lehdessä julkaistaan poliiseille tulleita tehtäviä, tietoja päivän aikana tapahtuneista pidätyksistä ja muista poliisien toimista. Tällä kerralla siellä julkaistiin myös viiltävän todenmukainen kertomus siitä miten nainen yritti huonoilta patikointitreffeiltä poliisien avulla pois.

Nainen oli ollut miehen kanssa patikoimassa. Nainen oli kertonut miehelle kesken treffiensä tulleensa sairaaksi, jolloin he olivat ilmeisesti yrittäneet soittaa jonkinlaista hätäajoneuvoa paikalle hakemaan naista pois. Poliisit olivat kuitenkin kuitanneet tehtävän sillä, että nainen ei ole oikeasti sairas vaan huonoilla treffeillä, joilta hän yrittää paeta.