Vinyylilevyistä tehdään nyt aurinkolasikoteloita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kierrättäminen ja kestävän kehityksen tukeminen ovat tänä päivänä monille yrityksille tärkeitä arvoja. Yhä useammin ihmiset keksivät käyttää uusiin tuotteisiinsa jotakin vanhaa, jonka he pystyvät samalla kätevästi kierrättämään luontoa säästäen.

Vinylize tekee upeita silmä- ja aurinkolaseja, joihin on käytetty kierrätettyjä materiaaleja. Yritys uusiokäyttää vanhat vinyylilevyt ja tekee niistä silmälasien sangat. Nyt yritys on alkanut silmä- ja aurinkolasien lisäksi valmistamaan myös upeita silmälasikoteloita, joissa vinyylilevyjen käyttäminen näkyy hieman selvemmin.

Zack Tipton on julkaissut YouTube-kanavalleen videon, jossa nähdään miten vinyylilevyt muuttuvat silmälasikoteloiksi. Kotelon valmistaminen on todella palkitsevaa katseltavaa, kun vanhasta luodaan uutta ja vielä sellaista, joka miellyttää varmasti monen katselijan silmiä.