Bella Hadidin povi varasti show’n – kuvasi itsekin itseään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Bella Hadid ihastutti taannoin fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän poseerasi yläosattomissa pelkissä alushousuissa. Rohkeaan kuvaussessioon osallistunut Bella oli omien sanojensa mukaan ottanut osaa salaiseen kuvausprojektiin.

Parhaillaan Bella lomailee tuntemattoman miesseuralaisensa kanssa Ranskan Antibesissä sijaitsevassa julkkisten suosimassa Eden Roc -hotellissa. Paparazzit ikuistivat eilen miten Hadidin povi nousi pääosaan hänen kuherrellessaan porealtaassa miesystävän kanssa. Bella kuvasi itsekin ahkerasti itseään.

Äitinsä Yolanda Fosterin ja sisarensa Gigi Hadidin tavoin Bellasta on kuoriutunut todellinen huippumalli. Hektisestä elämästä huolimatta Bella on myös onnistunut vaalimaan parisuhdettaan. Bella seurustelee poptähti The Weekndin kanssa ja parin on huhuttu menevän kihloihin vielä tämän vuoden puolella.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash