Isä ja poika jäivät kaksin – sitten äiti kysyi mitä he tekevät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Matt Coyne -niminen mies alkoi isäksi tultuaan jakamaan Facebookissa viiltävän rehellisiä ja hauskoja havaintoja arjesta vauvan kanssa ja siitä miten lapsen tulo on muuttanut heidän elämäänsä.

Julkaisuista tuli niin suosittuja, että Coyne päätti perustaa Man vs Baby -blogin, jolla on tällä hetkellä Facebookissa jo lähes 85.000 tykkääjää. Viimeisimmässä Facebook-julkaisussaan mies kertoo miten vaikea viikko heillä on kotona ollut, koska Charlie-vauvan äidin äitiysloma päättyi ja nainen palasi töihin.

Mies jäi kahdestaan kotiin vauvan kanssa, mutta keksi onneksi nopeasti heille hauskaa tekemistä. Charlien äiti Lyns kysyi töihin päästyään mieheltään, että miten heillä on kotona mennyt. Mies vastasi takaisin lähettämällä hauskoja kuvia, joita hän oli muokannut kuvankäsittelyllä.

Kuvissa mies on lapsen kanssa baarissa, striptease-yökerhossa ja laskuvarjohyppäämässä. Isällä ja lapsella ei ilmeisesti ollut huolen häivää, mutta äiti alkoi käymään kärsimättömäksi kun hän ei saanut tietää mitä parivaljakko on oikeasti puuhaillut.

Katso kuvat tästä.