Perheenisä näytti miten lettuja tehdään – voltin kautta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kokit osaavat käännellä näyttävästi paistinpannulla valmistuvia lättyjä ja pannukakkuja ilmassa. Harva kokki kääntää lättyä paistinlastalla vaan heittää sen ilmaan heilauttamalla paistinpannua taitavasti nopealla ranneliikkeellä. Moni kotikokki yrittää samaa kotona epäonnistuen siinä kuitenkin surkeasti.

Daniel McFarlene on julkaissut YouTube-kanavallaan kaksi videota hänen taitavasta ystävästään Benistä, joka on todellinen mestari pannukakkujen heittelemisessä. Videolla Ben ottaa paistinpannun käteensä, heittää pannukakun ilmaan ja ehtii pyörähtämään lattialla kuperkeikan ennen kuin ottaa ilmassa kääntyneen pannukakun kiinni.

Toisella McFarlanen julkaisemalla videolla Ben suorittaa pannukakunheittotemppujen sarjan. Ben heittää pannukakun jalkansa alta, pyörähtää ympäri pannukakun ollessa ilmassa, ja heittää jopa paistinpannunkin ilmaan saaden sen kiinni juuri ajoissa ottaakseen kopin vielä pannukakustakin.