Vita Sidorkina ei jätä kylmäksi rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjältä ei ole kansainvälisille mallimarkkinoille tullut kovinkaan runsaasti kaunottaria, mutta poikkeus vahvistaa säännön. Parhaillaan mallimaailman kirkkaimpaan A-sarjaan on tähtäämässä Vita Sidorkina, joka on jo saanut merkitävän kiinnityksen Victoria’s Secretin enkeleiden arvostettuun joukkoon.

Nyt Vita Sidorkina nähdään keikistelemässä uimapuvussa Miami Beachilla, jossa hän poseerasi Victoria’s Secretin mallikuviin.

21-vuotias Vita Sidorkina, eli Vitalina Sidorkina, on venäläinen mallikaunotar, joka muutti New Yorkiin mallintöiden perässä jo 17-vuotiaana. Pian muuttonsa jälkeen hän pääsi poseeraamaan Revue des Modes -lehden kanteen ja pian sen jälkeen Vita käveli jo Hermesin muotinäytöksen catwalkilla. Sittemmin nuori mallikaunotar on poseerannut myös esimerkiksi Elle, Marie Claire ja Vanity Fair -lehtien kansissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash