Supermallin pikkusisko uima-altaalla – ei jää kauas siskostaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Bella Hadid on ihastuttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hän on poseerannut muun muassa yläosattomissa. Bella oli omien sanojensa mukaan ottanut osaa salaiseen kuvausprojektiin. Nyt hän on kuitenkin ehtinyt lomalle Eurooppaan.

Parhaillaan Bella nimittäin lomailee miesseuralaisensa kanssa Ranskan Antibesissä sijaitsevassa julkkisten suosimassa Eden Roc -hotellissa. Paparazzit ikuistivat eilen miten Hadid nautti rantaelämästä merimaisemilla varustetulla uima-altaalla.

Äitinsä Yolanda Fosterin ja sisarensa Gigi Hadidin tavoin Bellasta on kuoriutunut todellinen huippumalli. Hektisestä elämästä huolimatta Bella on myös onnistunut vaalimaan parisuhdettaan. Bella seurustelee poptähti The Weekndin kanssa ja parin on huhuttu menevän kihloihin vielä tämän vuoden puolella.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash