Josephine Skriver on bikinimallien uusi supertähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka ruotsalainen supermalli Elsa Hosk poseeraa parhaillaan Victoria’s Secretin bikinikuvissa. Suomesta ei ole vielä saatu yhtään A-sarjan supermallia, mutta nyt Tanska on saanut omansa. Josephine Skriver on nimittäin kiinnitetty niin ikään Victoria’s Secretin bikinimalliksi.

Tanskalainen Skriver on parhaillaan Miami Beachilla, jossa maailman kuumimmat supermallit esittelevät maailmankuulun alusvaatemerkin tulevia bikinimallistoja.

22-vuotias Josephine Skriver on noussut nopeasti supermallien sarjaan, sillä hän sai kunnian poseerata Victoria’s Secretin vuoden 2016 bikinikatalogin kannessa. Hän seurasi katalogin kannessa sellaisia supermalleja kuin Candice Swanepoel, Adriana Lima ja Alessandra Ambrosio. Skriver kertoi taannoin i-D -lehdelle, että hänen äitinsä ja isänsä ovat molemmat homoseksuaaleja, jotka halusivat perustaa heteromaisen perheen seksuaalisesta suuntautumisestaan huolimatta. Vanhemmat ovat yhä naimisissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash