Päivän söpöysannos: Kissat ja koirat kohtasivat ensikerran!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uuden lemmikin tutustuttaminen muihin perheenjäseniin on aina jännittävää ja kiehtovaa seurattavaa. Useimmiten lemmikit tulevat toimeen keskenään, vaikka ne suhtautuisivat aluksi toisiinsa varauksellisesti.

Buzzfeed-sivusto on julkaissut netissä ihastuttavan videon, jossa kissanpennut ja koiranpennut kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa. Video on tehty yhteistyössä eläintenpelastusjärjestöjen kanssa. Kuten arvella saattaa pentujen kohtaaminen tuo hymyn huulille.

Kissat ja koirat olivat molemmat yhtä uteliaita ja kiinnostuneita toisistaan. Koirien nopealiikkeiset ja yli-innokkaat lähestymisyritykset saivat monet kissanpennuista perääntymään. Kissat halusivat tehdä tuttavuutta hienovaraisemmin.

Videon tähdet ovat niin sööttejä, että monet katsojista ovat tarjoutuneet maksamaan Buzzfeed-sivustolle siitä, että he julkaisevat videosta tunteja kestävän leikkaamattoman version. Voiko söötimpää ensikohtaamista olla?

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat