Nämä asiat tekevät ihmisen onnellisemmaksi: ”Ei seksiä ensitreffeillä”

Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaikki haluavat olla onnellisia, mutta onnellisuutta ei aina ole niin helppoa saada kuin voisi olettaa. Elite Daily listasi Match-sivuston tekemän kyselyn kautta saadut asiat, jotka tekevät ihmiset onnelliseksi.

Ihmisten kannattaisi ympäröidä itsensä ystävillä. Kuusi kertaa viikossa ystäviään näkevät ihmiset olivat huimat 536 prosenttia todennäköisemmin onnellisia kuin henkilöt, jotka näkivät ystäviään harvoin. Myös harrastukset tekivät ihmiset onnellisiksi.

Tutkimuksen mukaan Happy Meal -ateriat ovat nimestään poiketen onnellisuutta vähentäviä. Roskaruokaa syövät ihmiset olivat 60 prosenttia todennäköisemmin onnettomia kuin ihmiset, jotka eivät syöneet pikaruokaa.

Kyselystä kävi myös ilmi, että vasta viidensillä treffeillä sänkyyn menevät henkilöt olivat onnellisempia kuin ne, jotka harrastivat seksiä treffikumppaninsa kanssa jo ensimmäisillä treffeillä. Odottaminen palkitaan tässä tapauksessa siis ainakin onnellisuuden kasvamisella. Viidensien treffien jälkeen seksiä kannattaakin alkaa harrastamaan oikein urakalla, koska mitä enemmän ihmiset harrastivat seksiä sitä onnellisempia he olivat.