Rannekoru kiinni yhdellä kädellä – näin se onnistuu!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadalainen videobloggaaja Sarah Meaghan on tullut monille tutuksi kätevistä niksivideoistaan. Neitokaisen julkaisemat vinkit ovat olleet suosittuja, sillä nerokkailla ja kekseliäillä pikkukonsteilla voi helpottaa arkisia puuhastelujaan.

Daily Mail -lehden mukaan Sarah on hiljattain julkaissut vinkkivideon ranneketjun kiinnittämisestä yhdellä kädellä. Monet tietävät, että korun kiinnittäminen voi olla haasteellista, etenkin jos koru mitoitettu tarkasti oman ranteen mukaan.

Lukon ja silmukan väliin ei jää varaa ja lukon kiinnittäminen yhdellä kädellä voi olla hermoja raastavaa touhua. Sarah ohjeistaa, että avuksi kannattaa ottaa pala teippiä. Meaghan teippasi korun kiinni ranteeseensa ja sitten hän kiinnitti lukon. Monet katsojista ovat ihmetelleet, kuinka Sarahin idea ei ole käynyt heillä mielessä. Helpolla konstilla säästää aikaa ja hermoja, joten sitä kannattaa ehdottomasti testata.