Realitysarjan povipommi lunasti odotukset – etumus pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen realitytähti Chloe Sims on usein bongattu Lontoon yöelämässä paljastavissa asuyhdistelmässä, mutta viime aikoina hän ei ole parrasvaloissa viihtynyt. Eilen The Only Way Is Essex -realitysarjan tähti palasi julkisuuteen, kun hän osallistui julkkisjuhliin.

Sims kuvattiin hänen saapuessaan Lontoossa järjestettyyn tilaisuuteen nudevärisessä asussa, joka ei välttämättä tehnyt kunniaa hänen vartalonsa muodoille, mutta nosti odotetusti ainakin hänen povensa pääosaan.

Chloe Sims tuli tunnetuksi suositusta The Only Way Is Essex -saippuasarjasta. Lokakuussa 2010 alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. 34EE-rintainen Chloe on yksi sarjan suosituimmista tähdistä. Ohjelmaa on verrattu muun muuassa Jersey Shore -realitysarjaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash