Tanskalainen bikinimalli valloittaa – ikää vasta 22 vuotta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta ei ole vielä saatu yhtään A-sarjan supermallia, mutta Ruotsista niitä on tullut jo useita ja nyt myös Tanska on saanut omansa. Josephine Skriver on nimittäin kiinnitetty niin ikään Victoria’s Secretin bikinimalliksi.

Tanskalainen Skriver on parhaillaan Miami Beachilla, jossa maailman kuumimmat supermallit esittelevät maailmankuulun alusvaatemerkin tulevia bikinimallistoja.

22-vuotias Josephine Skriver on noussut nopeasti supermallien sarjaan, sillä hän sai kunnian poseerata Victoria’s Secretin vuoden 2016 bikinikatalogin kannessa. Hän seurasi katalogin kannessa sellaisia supermalleja kuin Candice Swanepoel, Adriana Lima ja Alessandra Ambrosio. Skriverin äiti ja isä ovat molemmat homoseksuaaleja, jotka halusivat perustaa heteromaisen perheen seksuaalisesta suuntautumisestaan huolimatta. Vanhemmat ovat yhä naimisissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash