Juna ei voinut väistää törmäystä – mitä kuljettaja teki on jotain uskomatonta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puolalainen veturinkuljettaja huomasi ohjaamansa junan kiitävän kohti raiteille pysähtynyttä rekkaa. Mies ei olisi ehtinyt jarruttaa 110 kilometrin tuntivauhtia liikkunutta junaa tarpeeksi ajoissa, joten hän päätti pelastaa matkustajansa toisenlaisella tavalla.

Veturinkuljettaja juoksi ulos junan ohjaamosta varoittaakseen matkustajia uhkaavasta vaarasta. Turvakameroiden taltioimalta videolta nähdään, kuinka mies ryntää vaunujen läpi käskien matkustajat maahan. Vaunuissa istuvat ihmiset kumartuvat lattialle lähes samanaikaisesti.

Junan ja rekka törmäävät, ja raiteille pysäköityn ajoneuvo hajoaa kappaleiksi. BBC-uutissivuston mukaan kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa pahasti. Tämä on epäilemättä veturinkuljettajan salamannopean toimittajan ansiota.