Mies auttoi kuskin palavasta autosta – pani ensin kameran kuvaamaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Santiago Portillo oli ollut töissä kun hän oli kuullut ulkoa suuren pamauksen. Hän oli huomannut liikkeensä ikkunasta, että auto oli kolaroinut, ajanut tieltä ulos ja syttynyt palamaan käännyttyään katolleen. Portillo oli juossut ulos auttamaan.

Portillo oli Inside Edition -uutisten mukaan ollut ottamassa palavasta autosta kuvaa kun hän oli huomannut, että kuski on yhä autossa. Mies oli laittanut puhelimensa maahan mennäkseen auttamaan kuskia pois palavasta autosta, mutta hän ei ollut huomannut, että kamera oli jatkanut kuvaamista. Puhelimeen tallentui miehen sankariteko, josta hän on saanut paljon ylistystä.

Autonsa kolaroinut kuski voi olla onnellinen siitä, että Portillo riensi apuun ja uskalsi lähestyä palavaa autoa auttaakseen miestä. Moni on kuitenkin kommentoinut negatiiviseen sävyyn sitä, että miehen tuli ensin asettaa kamera kuvaamaan ennen sankariteon suorittamista. Kaikki eivät näytä uskovan siihen, että kamera olisi tallentanut tilanteen vahingossa.