Mies esitti näkevänsä seksiunta – huusi tyttöystävän äidin nimeä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Robin Birrell julkaisee hauskoja pilailuvideoita hänen YouTube-kanavallaan. Viime aikoina Birrellin tyttöystävä on tehnyt miehelle niin hulluja jekkuja, että miehen täytyi keksiä kostokseen jokin vähintäänkin yhtä hullu temppu. Birrell päätti huijata tyttöystäväänsä ja esittää näkevänsä hänen äidistään seksiunta.

Birrell kertoo videollaan, että hän on useampana yönä tyttöystävän mukaan pitänyt omituista ääntä ja huutanut unissaan. Birrell päätti käyttää tilannetta hyödykseen ja esittää seuraavana yönä näkevänsä seksiunta, jossa hän pelehtii tyttöystävän äidin Karenin kanssa.

Birrell alkaa liikkumaan unissaan eikä mene aikaakaan, kun tyttöystävä huomaa millaista unta Birrell on näkemässä. Kun mies alkaa huutamaan Karenin nimeä, tyttöystävä herättää hänet heittämällä lasillisen vettä miehen kasvoille. Kuten arvata saattaa, Birrelillä oli hieman seliteltävää herätessään.