Pysäköinti pieleen – naisen epätoivo tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Asiat eivät mene aina ihmisen haluamalla tavalla, ja välillä ihmiset joutuvatkin kokemaan karuja vastoinkäymisiä siitä huolimatta, että he yrittäisivät kaikkensa. Eräs nainen kuvastaa täysin näitä epätoivoisen yrittämisen tunteita, kun hän yrittää estää autonsa pois hinaamisen.

Velenti on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nainen roikkuu auton perässä kiinni. Nainen oli parkkeerannut autonsa laittomaan paikkaan, minkä vuoksi hinausauto oli tullut hakemaan sen pois. Nainen yrittää epätoivoisena estää autonsa hinaamisen, mutta se ei näytä auttavan.

Videolla nähdään miten nainen pitää auton takaluukusta kiinni kun autoa hinataan pois. Nainen raahautuu autonsa perässä pitäen siitä kaikilla voimillaan kiinni samalla kun hinausauto vetää sitä eteenpäin keskellä maantietä. Tämän tapauksen jälkeen nainen muistaa varmasti seuraavalla kerralla ottaa pysäköintiä koskevat liikennemerkit tosissaan.