Äiti teki yllätysvierailun tyttärensä opiskelijaboksiin – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

18-vuotias New Yorkista kotoisin oleva McKenna Pilling opiskelee Utah State University -yliopistossa. Hän oli muuttamassa pois asuntolastaan, jolloin hänen äitinsä Deanna päätti yllättää tyttärensä. Yllätys ei kuitenkaan mennyt aivan suunnitelmien mukaisesti.

Deanna tuli Buzzfeed-sivuston mukaan yllättämään tyttärensä ajatuksenaan auttaa muuttavaa opiskelijatytärtä siivoamaan hänen edellistä asuntolahuonettaan. Deannan yllätys meni kuitenkin jossakin kohtaa pieleen, koska hän päätyi lopulta vahingossa väärään huoneeseen.

Deanna luuli tyttärensä olevan asioillaan, jolloin hän oli mennyt sisälle asuntolan huoneeseen, jonka luuli olevan McKennan. Deanna otti itsestään kuvan, jonka hän lähetti tyttärelleen. Kuvassa hän makoili sängyllä ja kysyi tyttäreltä arvaako hän missä äiti makoilee.

Tytär ymmärsi heti mitä oli tapahtunut ja vastasi äidilleen kauhistuneena, että hän on jonkun toisen huoneessa, koska tytär oli sillä hetkellä omassa huoneessaan, eikä äitiä siellä näkynyt.