Azealia Banks hyökkäsi Zayn Malikia kohtaan – sai kenkää Twitteristä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen räppäri Azealia Banks alkoi haukkumaan Malikia sosiaalisessa mediassa ja hyökkäsi miestä kohtaan heittämällä todella rasistisia ja homofobisia kommentteja Malikille. Miestä puolustamaan nousseet ovat pyytäneet Twitteriä sulkemaan Banksin tilin kokonaan vihamielisen somehyökkäyksen vuoksi.

Twitter näytti myös pitäneen hyökkäystä hyvän maun rajoja ylittävänä, koska Twitterin ylläpito päätti sulkea Banksin käyttäjätilin. Tili ehti olla vain pienen hetken poissa käytöstä ennen kuin nainen teki itselleen uuden käyttäjätilin, jossa hän pahoitteli tapahtunutta.

Banks perusti itselleen uuden Twitter-tilin, jonka kuvauksessa hän pyytää ihmisiä olemaan ilmiantamatta hänen uutta tiliään enää jatkossa, koska hän on jo sanojensa mukaan pyytännyt anteeksi Zayn Malikilta ja nuorelta Disney-näyttelijättäreltä, jota räppäri myös sivalsi tuohtuneena. Nainen menetti tilin vaihtamisen myötä miljoonat seuraajansa, mutta niistä 40.000 on jo löytänyt räppärin luo takaisin.