Leivonnaisissa peilikirkas pinta – miten tämä on mahdollista?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media tarjoaa paljon inspiraatiota ja motivaatiota ihmisille kuvien muodossa milloin minkäkin asian suhteen. Instagramissa on paljon kuvia lihaksikkaista ja hyväkuntoisista ihmisistä, mutta myös vastapainoksi otoksia mitä herkullisemmista annoksista ja jälkiruoista.

Venäläinen Olga julkaisee olganoskovaa-nimisellä Instagram-tilillään todella kauniita kuvia kakuista, joita ei ole uskoa todeksi. Kakuissa on erikoinen marmoripäällynen, joka näyttää kuin kimaltelevalta ja heijastavalta marmorikuulan pinnalta.

Taitava kakkutaiteilija on saanut ihmiset sekaisin lumoavan upeiden kakkujensa ansiosta. Kakut ovat niin täydellisen kauniita sekä sisältä että ulkoa, että ne saavat katsojalle veden herahtamaan kielelle. Valoa heijastavan pinnan salaisuus ei kuvien avulla vielä ratkea, mutta niiden tuijottamisessa on silti jotakin todella koukuttavaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat