Johnny Deppin 16-vuotias tytär on upea näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Johnny Deppin ja laulaja Vanessa Paradisin 16-vuotias tytär Lily-Rose Depp otti taannoin osaa kampanjaan, jossa hän tunnustautuu olevansa biseksuaalinen. Lily-Rose poseerasi Self Evident Truth -nimisen kampanjan kuvassa, joka juhlii seksuaalivähemmistöjä.

Eilen Lily-Rose kuvattiin Cannesissa, jossa hän osallistui La Danseuse -elokuvan ensi-iltajuhliin.

Evident Truth -kampanjan tarkoituksena oli kuvata 10.000 erilaista ihmistä, jotka kuuluvat johonkin seksuaalivähemmistöön ja haluavat tunnustaa sen kaikille esiintymällä Instagramissa julkaistavassa kuvasarjassa. Lily-Rose oli kampanjassa lähes viimeisiä kuvattavia, sillä häntä ennen jo 9.959 ehti juhlia kuvissa seksuaalista suuntautumistaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat