Riikinkukko yritti pokata keraamista puutarhajoutsenta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuoreella Youtube-videolla nähtävä tilanne vaikuttaa varmasti tutulta kaikille joskus elämässään yökerhossa vierailleille naisille. Siinä omasta erinomaisuudestaan vakuuttunut uros yrittää kaikin tavoin tehdä vaikutusta naaraaseen, vaikka iskuyrityksen kohteena oleva osapuoli suhtautuu tähän täysin välinpitämättömästi.

Videon tapauksessa kyse on tosin riikinkukosta, joka yrittää vietellä kodin pihalla olevaan keraamiseen koristejoutseneen. Riikinkukko tepastelee joutsenen edessä näyttävät pyrstösulkansa esillä.

The Dodo -sivuston mukaan Mr. P -nimellä tunnettu riikinkukko on tuttu näky New Orleansissa sijaitsevassa naapurustossa. Asuinalueesta uuden kotinsa tehnyt riikinkukko ilmestyi naapurustoon kuin tyhjästä. Mr. P:n harrastuksiin kuuluvat muun muassa sille heitellyistä pähkinöistä ja siemenistä nauttiminen, autojen nokkiminen ja takapuolensa esitteleminen alueen muille asukkaille.