Scooter on virallisesti maailman vanhin kissa – 137-vuotias kissan vuosissa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Texasin Mansfieldissa asuva Scooter on julistettu virallisesti maailman vanhimmaksi elossa olevaksi kissaksi. Siamilaista rotua edustava kissa on 30 vuotias, eli noin 137-vuotias kissojen vuosissa.

Maaliskuussa 1986 syntynyt Scooter elää omistajansa Gail Floydin kanssa. Gail kertoo kissan herättävän hänet edelleen joka aamu kello kuudelta. Uskollinen lemmikki on myös päivittäin töistä kotiin palaavaa omistajaansa vastassa ovella.

Pitkästä iästään huolimatta Scooteria kuvaillaan energiseksi, aktiiviseksi ja leikkisäksi kissaksi. Kissa on myös ehtinyt elämänsä aikana matkustaa peräti 45 Yhdysvaltojen osavaltiossa. Aikaisempaa maailman vanhimman kissan ennätystä piteli Oregonin Sistersissa asuva 26-vuotias Corduroy.