Tässä on DiCaprion uusi mallirakas – tietenkin edellistä nuorempi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Leonardo DiCaprio tunnetaan ikisinkkuna naistenmiehenä, joka iskee silmänsä aina nuoriin mallikaunottariin. Alkuvuodesta DiCaprio tapaili mallina ja juontajana toimivaa Laura Whitmorea. Nyt DiCaprio on vaihtanut 31-vuotiaan Whitmoren vieläkin nuorempaan kaunottareen.

DiCaprio on alkanut Elle-lehden mukaan tapailemaan nuorta ja todella näyttävää Victoria Lee Robinsonia. Naismaulleen uskollisena DiCaprio on valinnut jälleen vierelleen mallin, joka on edellistäkin nuorempi. Robinson on 23-vuotias nuori nainen, joka on monista DiCaprion vaaleaverikkoisista naisista poiketen ruskeahiuksinen.

41-vuotias Leonardo DiCaprio tuontuu vain nuortuvan muiden silmissä valitessaan vierelleen aina paljon hänetä nuorempia malleja. Pari nähtiin yhdessä ensimmäistä kertaa Justin Bieberin Purpose-kiertueen New Yorkin konsertin jälkeisissä juhlissa, joista he poistuivat yhdessä käsikkäin.

?

Kuva, jonka Victoria Robinson (@victorialeerobinson) julkaisi

Happy Friday everyone!! Much love ?

Kuva, jonka Victoria Robinson (@victorialeerobinson) julkaisi