Hurja tempaus moottorikelkalla – Jimmy Väisänen näytti mallia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moottorikelkkoja on luonnollisesti pääasiassa pohjoisissa maissa, koska niissä ajamiseen tarvittavaa lunta riittää usein vähintään kuukausien ajan sijainnista riippuen. Samoista maista löytyvät myös maailman parhaat kelkkakuskit, joista eräs lienee Jimmy Väisänen.

Slednez Crew’n Jimmy Väisänen on nähty tekemässä moottorikelkoilla monia hurjia temppuja, ja nyt hänen Instagramissa julkaisemansa video leviää sosiaalisessa mediassa. Siinä nähdään nimittäin miten kelkalla voi kiitää hurjaa vauhtia tunturin laelle, jossa – luonnollisesti – tehdään kelkalla vielä voltti. Vastaavaan temppuiluun ei kovin moni koko maailmassa kykene.

@adamthomelius is one of the sickest riders i've ever seen, he just get shit done ?✊?? #backflip #riksgränsen

Video, jonka Jimmy Väisänen (@jimmyvaisanen) julkaisi